Remark Accountants is per 1 september 2008 opgericht. Wij zijn gevestigd in het hart van Nieuwegein aan de Constructieweg en zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Er is ruime parkeergelegenheid in de omgeving van het kantoor.

Remark Accountants wordt geleid door Remco van Zoelen en Mark van Dijk. Zowel Remco als Mark zijn Accountants-Administratieconsulent en ingeschreven bij de NBA. Daarnaast zijn wij lid van het Register Belastingadviseurs (RB). Een goede combinatie dus. Wij hebben allebei jarenlange ervaring binnen het Midden- en Kleinbedrijf en zijn dus adviseur voor de ondernemer pur sang. Nadat wij bij een groot accountantskantoor hebben gewerkt, zijn we beiden naar kleinere kantoren gegaan. Echter, het bloed kruipt waar het niet gaan kan en zodoende zijn wij Remark Accountants gestart.

Als vertrouwenspersoon en sparringpartner zijn wij uiteraard betrokken bij u en uw onderneming. Kernwoorden in onze dienstverlening zijn: persoonlijk, professioneel, opmerkzaam, integriteit, kwaliteit en duidelijkheid.